 |
The London |
 |
Chilled Cucumber Soup with pears, almonds, vanilla |
 |
Asparagus Salad with burrata, maitake, cherry-balsamic vinegar |
 |
Sea Scallops with celery, tomato, curry |
 |
New York Strip Loin with potato confit, portobello, spinach |
 |
Dark Chocolate Fondant with green cardamom caramel, salted almond ice cream |
Middagen var helt underbar och vi var båda väldigt nöjda över att ha ätit kammusslor för första gången, speciellt på ett ställe som vet hur man tillagar dem också. Vi hade en härlig servitör som pratade lite med oss och undrade vart vi kom ifrån och hur det var där. När vi sen satt med efterrätten så frågade han om Gordon Ramsey var stor i Sverige och om vi brukade kolla på hans program. Vi nickade glatt och förklarade att alla hans program visas i Sverige. Det som hände efter det var hur imponerande som helst... Han frågade om vi ville följa med in i köket och kolla runt! Ehh, JA TACK! Så vi betalde, samt dricksade snällt och fick sedan en rundtur i köket av managern. Coolt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar